Trött

Tja!
Berättar om dagen, Melinda ringde och väckte mig typ vid två, så jag gick och fixade mig snabbt då. Sen tog jag bussen t gullmars med Jenny och Melinda vi gick runt i stan och kollade sen gick vi på donken. Efter det så åkte vi till Tyresö och jag mötte Cajsa och Linnea, vi gick direkt till studion och började spela in. Det gick bra, vi ska dit nästa onsdag också! :) men men nu kollar jag på Glee sen efter ska jag sova är sjukt trött efter denna dagen!
Bjuder på två pic från dagen

why am i crying?

godnatt

Mina öron blöder när jag hör allt ditt skit snack!

Jag vet..

Att jag inte är så uppdaterad på bloggen hela tiden. Men ni kan ju följa mig på instagram @Keeejjs där är jag inne typ hela tiden och lägger upp mycket bilder :)
Xoxo

Music!

Lyssnar på lite musik just nu och tänker på vilken låt jag ska sjunga imorgon, för jag ska till studion imorgon och spela in en cover :) Det ska bli fett kul, Cajsa och Linnea kommer också följa med då, dom ska också spela in någon låt.

My goshh!!

Haha, har inte skrivit på sjukt länge men det har hänt väldigt mycket under den senaste tiden så har inte haft någon stor lust att sitta och skriva i bloggen som om allt var ok. Menmen, har mina vänner att tacka, Melinda, Hussein, Ali, Jenny och Chabbe för att ni gjort helgen rolig och för prat stunderna :) Men nu om dagen, jag sovde över hos Melinda igår med Jenny. Vi hade det fett kul. Men sen idag så vaknade jag först skiit ovanligt men kunde inte sova :P Iaf, när vi alla hade vaknat så käkade vi frukost sen började vi fixa oss. Efter vi hade fixat oss, så tog jag och jenny en sov stund kanske man ska kalla det för :P Men iaf, vid två tiden åkte vi till Hollister och Jenny fixa sin tröja sedan åkte vi hem till Melinda med Ali, Hussein och Chabbe. Vi åt lite sen snackade vi bara för det mesta.. Men jag åkte iaf hem vid fem tiden, när jag kom hem satte jag på mig mys kläder och gick å la mig i sängen :P Asso sov ingenting inatt på grund av alla konstiga anledningar haha. Men nu sitter jag iaf och smsar med Chabbe och kollar lite på TV. Men ha det så bra! Peace!
Har inte så mycket nya bilder på datan, men den här får det bli!

why am i crying?

Hela min helg + igår och idag har spenderats med katta, jenny, hussein, ali och chabbe vi har inte gjort mycke.. Mest vart hemma hos mig. Har inte sovit sjäv en ända gång under hela lovet.. Men inatt äntligen, haha fyfan va skönt det ska bli. Men imorgon träffar jag katta och jenny igen, vene vad vi hittar på då. Det får vi vänta och se.

Men nu sitter jag här, lyssnar på musik och tråkar.. Eller helt allvarligt så har jag inte tråkar har fett mys sitter i mörker och lyssnar på lugn musik! Ska fortsätta med det ett tag till så får vi höras! pussen

bildbomb.

faaaaaaaaaaaaaaaan va löööööööööööööööööööööööök!!

Tja beautys!
Shit vilken kväll igår alltså. Jag och katta fixade oss, åkte in till globen vid 3 för att kolla present till jenny eftersom hon fyller år idag men skulle ha tjejmiddag igår. Grattis bästevän!!♥♥ Men vi hittade aldrig nånting, så vi gick runt lite sen åkte vi hem till Jenny vid 6 där Moa redan var! Vi väntade på att jennys pappa skulle komma hem med mat till oss. Det vart kina mat skit gott!
Vi satte oss och åt snackade massor, och garvade galet! Sen vid typ 5 i åtta bytte vi om till myskläder eftersom vi skulle kolla på melodifestivalen! Jag tycker facktist rätt låtar gick vidare, vad tycker ni? :)
Efter melodifestivalen satte vi på skit hög musik och dansade galet, sjöng och herregud tror fan jag gick ner max 5kg igår skojar inte!
Men nu ska jag packa lite, ska åka hem till jenny och sova hos födelsedagsbarnet! Men först ska jag lägga upp lite bilder i ett nytt inlägg!

vad vill jag egentligen?

Har länge tänkt på det här, men det finns alltid hinder till att komma fram till ett riktigt bra svar.. Vad vill jag egentligen!? Vill jag verkligen gå kvar i den klass jag går i, den skolan jag befinner mig i just nu? trivs jag, har jag bra vänner.. vill jag bo kvar i stockholm? vill jag ha den här kroppen, massa saker, från stora till små.. Men finner jag något svar? Nej.. Hade jag bara chansen skulle jag lämna allting, stockholm, Sverige. Förutom min familj, jenny och katta då.. Dom skulle jag inte kunna lämna, för dom ger mitt liv en mening. Men annars då, bara börja om mitt liv på helt nytt. Glömma allt skitsnack, glömma all sannhet. Bara glömma allt det förflutna. Kunna göra nånting utan att nån runt mig hatar, men då kommer frågan. Vågar jag bara verkligen ta det steget chansen?

Jag behöver liksom komma bort, träffa nya vänner, skaffa nytt av allting som går att skaffa. Vill se världen, vill se allting som går att se. Det finns ju så mycke jag har gjort som 15 åring, men det finns ju även så himla mycket jag har missat.. Här i tyresö tänker jag inte befinna mig om 3 år, då ska jag bara långt borta med dom jag älskar. Man lever bara en gång, jag tänker följa mina drömmar och lyssna efter mitt hjärta. Jag menar vad du än gör kommer det alltid finnas någon bitterifitta som säger att det inte går, det är omöjligt, det kommer alltid finnas någon som försöker stoppa dig oavsett vad du gör eller vad du ger det in på.. Men bara jag vill, och brinner för det vet jag att jag kommer klara det oavsett hinder.

''ta chansen för du vet aldrig hur perfekt den kan vara'' antingen kan det bli det bästa som hänt i ditt liv, alltså förändra exakt allting eller så kan det vara det sämsta som hänt dig. Det finns ingenting jag har varit mer rädd för än att våga ta vissa chanser, som att fråga den där snygga killen nånting, våga sjunga inför den där stora publiken.. Men man kan aldrig veta vad chansen gör med ditt liv förens du vågat ta chansen att våga göra det! Tänk om du tar chansen så förstör den allting, men tänk också om du tar chansen så förändrar den allting. Hur perfekt skulle inte det vara?? Skit i alla som snackar skit, alla som kollar snett på stan håll bara huvudet högt och visa att du är ett snepp högre än dom. Du är helt klart bättre än dom snorungarna som tror dom är nånting, men tänk när dom spenderar sitt liv sen på plattan eller på nån parkbänk nånstans åt helvete.. Du kämpade dit dom aldrig kunde komma.

Sen en sak min mormor alltid har sagt till mig, följ alltid ditt hjärta, oavsett vad strunta i vad andra gör, säger, tänker eller gör ta alltid dig själv i första hand. Man ska aldrig göra nånting man inte vill.. Om jag inte är redo att lämna all skit bakom mig är det klart jag inte gör det, men är jag redo då är det klart som fan att jag gör det. Oavsett vad alla mina vänner säger, för jag ska alltid följa mitt hjärta eftersom det är nog det som skulle kännas bäst för mig. Jag har gjort mycke i mitt liv somsagt, träffat folk jag inte vill träffat, umgåtts med fel folk.. Men jag har lärt mig av mina misstag. Vill jag flytta utomlands gör jag det, vill jag bli sångare då blir jag det. Lättare än så blir det inte.

Grattis!!!!

Tjoo!
Idag har jag klippt mig, blev kort :( men det blev fräschare och fick bort allt det slitna. Iaf, efter jag hade gjort det åkte jag hem till Kim, med Melinda och Kim. Vi firade kimpas födelsedag!! Det var grymt, god mat, trevligt sällskap och mycket skratt en sjukt lyckad dag! Älskar dig Kim! Men ha en trevlig kväll!

saknar ditt leende, men saknar mitt mer.

Sitter på lektion hos cissi just nu, slutar snart sen har jag en lektion till slutar 3. Då går jag och gör akrylnaglar i centrum, efter det följer jag med katta när hon ska klippa sig. Efter det har jag utvecklingssamtal och efter det åker hon och jag hem till kim för hon och min fina vän Kajsa fyller år. så stort grattis till er!♥ Men nu ska jag jobba lite svenska, uppdaterar ikväll när jag kommit hem. pussen
kim och kajsa fick stå för bilderna i det här inlägget.

Scrubs

Tja! Idag har det vart en chill dag, min underbara vän Shamsa fyller år idag oxå så det va grymt nice, stort grattis t henne :D menmen, har inte gjort något speciellt idag. Just nu ligger jag i sängen och kollar på scrubs och smsar med några vänner :)
Ha det bra!

Jo juste, var och fika idag med Melinda :) bjuder på en bild :D

Big Brother

Jag personligen, enligt mina åsiker tycker jag Big Brother ska innehålla DRAMA, drama drama och ännu mer drama och därför är det så sjukt coolt och roligt att hon Hanna w ska vara med, ni vet hon överdrivna bloggaren som gör lite för patetiska videoinlägg på youtube.. Men nu kommer det bli DRAMATIK det kan jag säkert lova på hög nivå. Plus så är hon ju en riktig blond silikonbrud med putande läppar. Vafan är det där liksom med att en tjej på 25 bast som därefter är gravid också!? va i helvete gör hon i Big Brother!? seriöst, nej i år har Big Brother spårat ut. Förra året var en höjdare, mycket mer drama och skit roligt. Gurkan med hans humor och Simon som alltid skulle springa runt halvnaken och aspackad. Det kallar jag humor. (a)

Fattar ni hur roligt det skulle vara om ett gäng stora, kända bloggare skulle vara med typ blondinbella, kenza, kissie, paow, dessie, och sen hugo, amir och daniel paris. Haha, oj vad drama det skulle bli då folk som snackar skit om den där personen det ena hörnet, till det andra. Det skulle jag vilja se. Shit vad underhållande det skulle vara dessutom i 100 dagar.... :)

when i held you.

Hemma nu, eller vart det ett tag. Min helg har spenderats jenny och katta.
I fredags va jag med jenny, vi skulle sovit hos mig med 2 killkompisar men det vart ändrat så vi sov hos jenny istället. Vi gjorde inte mycke, kollade på tv, snackade sen hände det lite andra grejer som jag inte behöver ta upp här ELLERHUR JENNY!?
Igår sov jag iallafall hos katta, på dagen va jag, katta och jenny i farsta jag köpte en skit swag ryggsäck och en snygg tröja från carlings.
Idag har jag katta inte gjort nånting, vart hos hennes pappa och sen hemma hos jenny vi skulle åka till tc för att köpa töjning men det vart försent. så hon åkte till sig och  jag till mig. Jag har suttit här hela tiden, och checkat runt på datan. Men ska snart hoppa in i en dusch och göra mig lite fresh. Inatt jobbar mamma natt så de blir bara jag och min storebror! Men vi hörs senare. pussen

Sjuk -.-'

Har vart hemma från skolan typ hela veckan, inte bra.. Menmen, har mått fett dålig. Iaf, har inte bloggat för det finns ju inte så mycket att skriva om när man är sjuk. Men imorgon kanske jag ska träffa melinda :) det var länge sen :P men hoppas ni alla får en grym fredag! Peace

FFFFFFMLLLLLLL

tror jag aldrig vart såhär psykiskt sjukt förut, pallar inte mer. bråkar med pappa, mina pengar försvinner.. tjaffsar med mamma.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH, orkar inte mer. tappar humöret, blir fittig osocial, snälla kan inte sätta ord på allting. FML, livet går under på riktigt. Kommer tillbaka när allting är glas-klart. Sålänge får katta stå för uppdateringen
saknar tiden då jag kunde le på riktigt.

Sjuk

Har vart hemma från skolan idag känner mig fett dålig. Idag har jag bara kollat på tv, sovit och ätit :) men iaf, hoppas ni haft en bra dag!

don't keep on running back to that one person you need to walk away from.

Heeeej sötisar! ♥
Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen kanske. Gör inte mycke, åt precis mackor och nu sitter jag här samtidigt som jag kollar på tv. DISNEY CHANNEL! ♥ Jag är inte ensam om att verkligen tycka om det huh? haha, det är fett roligt jag lovar.
Iallafall, igår träffade jag aldrig Adam hans mamma skulle typ överraska honom så istället åkte jag hem och sov hemma hos min finaste Kim. Har saknat henne så himla mycke, vi har inte träffats på typ 2 månader. Men vi gick iallafall på hennes storebrorsas hockey-match på kvällen och sen åkte vi hem till henne och snackade en massa som vi har missat. Imorse vaknade vi typ halv 7 då giclk vi upp och började fixa oss. Sen har jag bara vart i skolan idag. Skippade den sista lektionen, krock orkade verkligen inte gå. Det kliar jätte mycke i mina ögon och har gjort det ett tag nu hoppas det inte är nångonting allvarligt! :(

Menmen, har inte mycke mer att säga. Vi hörs senare! pussen.

knock you down.

har suttit här sen jag skrev senaste inlägget, så har nog suttit klart för kvällen! ska hoppa in i en dusch nu och göra mig fräsch, sen lägger jag mig!

Imorgon är det förresten alla♥dag vad ska ni göra då sötisar? själv har jag ingen aning, direkt efter skolan träffar jag iallafall Adam så ska vi hem till honom och snacka lite, kolla film tror jag! sen vid kvart över 4 ungefär åker jag till stan för att då ska jag klippa mig, klipper mig rätt kort den här gången till axlarna för att klippa jämnt och få bort det uppklippta tycker inte det är snyggt att ha så längre. Sen åker jag antingen med mamma hem och har det lite mys eller så åker jag hem till Adam igen! Det får vi se då hur det blir!
Men nu hoppar jag in i duschen, vi hörs imorgon kväll! pussen♥

atm

jag va som en blomma, du sket i att vattna mig när jag behövde det som mest. sen när jag vissnat försökte du, men det va försent. Allting är dött.

Sitter här nu och kollar när min lillebror tar sin medicin, roligt liv.. eller!?

Men idag va skolan soft, slutade 10 över 2 och sen väntade jag på Elin och Jenny i centrum vi åkte in till Tc för att köpa the wawe biljetter till mig, dom 2, cassie och moa. Vi väntade på snubben som vi skulle köpa av i typ 1 och en halv timme. Sen när han väl kommit hade han inte ens våra biljetter så då gick vi bara därifrån. Så jag ska försöka få tag i nån annan tjej istället!

Ska snart hoppa in i duschen, känner mig fett äcklig har inte duschat sen igår.. Men har inte mycke mer att säga. pussen

Kollar tv

Tjeeena!! :) slutade skolan 16:00 chillade lite kvar då med Shamsa och Lollo :) sen gick jag hem. Nu sitter jag hemma och spelar wordfeud och kollar på tv. Ska äta snart, sedan går jag till Cajsa och sover där inatt :D sedan på tisdag blir det romme!!! :D

Tjaa!!

Känner att jag inte behöver skriva så mycket eftersom min underbara vän har berättat om helgen :) men kul hade vi iaf :D just nu ligger jag i sängen och kollar lite på twitter :p men imorgon sover jag hos Cajsa :) sedan på tisdag blir det Romme!!! :D taggad som fan!! :) men ha det riktigt gött nu! Xoxo

man tänker aldrig på vad man gör, förens man märker vad man har gjort.

Nu är vi hemma från goa göteborg. Eller alltså jag är här hemma hos mig och katta är hos sig!
Kom hem vid kvart över 6 tror jag, då la jag mig och kolla på tv på en gång. Sen blev det plankstek till middag, riktigt gott! Kan berätta lite kort om helgen iallafall
torsdag: vi åkte på torsdags-kvällen och kom fram vid 10 då blev vi bjudna på lite kvälls-fika innan jag och katta skulle lägga oss för vi va så galet trötta efter en 6timmars lång bilresa.
fredag: vi vaknade rätt tidigt, och på dagen åkte vi till renee´s föräldrar, alltså kattas pappas frus föräldrar, lite komplicerat men tror ni förstår! ;) sen kom vi hem vid 6 då blev det god middag och sen resten av kvällen va jag och katta nere i källaren och spelade lite trummor och gitarr!
lördag: på lördagen va vi och åkte go-kart, o fyfan va gött de va alltså! En utav det absolut roligaste sakerna jag har gjort i hela mitt liv tror jag. Tänkte först inte åka för det såg så himla läskigt ut, men gjorde det iallafall! vi kom hem vid 6 då också, det blev sen middag så den blev bänkad framför Melodifestivalen..
Vem tyckte ni va bäst? Jag tycker Ulrik Munther och han David lindgren eller vad han nu hette var bäst och klartsomfan ska dom gå vidare då! ;)
och idag kom vi hem trötta och sjukt slitna efter helgen, för jag och katta somnade riktigt sent varje natt!
Btw, vi va faktiskt hemma hos en kändis, eller vi bodde under hans tak! Ni vet kanske inte vilka black ingvars är!? men han sångaren i det bandet det var han och hans fru och deras barn vi va hos i helgen! och riktigt trevligt och mysigt har vi haft det. Massa snack, och en hel del musik! ;)

Men nu babblar jag på mycket här, bjuder på en bild från förra veckan! :)

pruttt

vi är här o har de bra, vi uppdaterar på söndag-kväll. pussen

packa

Skolan idag gick riktigt bra facktist, har börjat jobba just bra i skolan dom senaste veckorna och ska nog fortsätta med det! ;) Men idag slutade jag rätt tidigt, 10 över 3 då åkte jag direkt hem, har inte gjort mycke alls. Har kollat på tv med mamma, och så åt jag middag för ungefär en kvart sen! Snart ska katta ringa mig hon ska berätta vad jag ska packa med imorgon, jag har ingen aning fan! haha.

Men nu ska jag checka facebook lite, lyssna på musik och försöka få nån som vill skypa med mig tills katta ringer! pussen

Skolan -.-'

Sitter i skolan nu, Melinda har redan börjat. Själv så är man i skolan typ en timme för tidigt -.-' Jaja, sitter i infoteket och ''jobbar'' så länge. Men ha det bra. Imorgon åker jag och Melinda t göteborg! Det ska bli galeet gött!! Menmen, skriver sen! Peace out!

Melinda slaggar!

Tja! Nu ligger jag och melinda i sängen och pratar lite, sen kollar vi runt lite på face. Men, idag gick det helt ok på provet svarade iaf på alla frågor. Men är trött som faan jag och Melinda har precis fixat mitt rum ;)
Peace out!

Np! -.-'

Snart skjutsar pappa ner mig till skolan. Ska först möta melinda sen så kl 9 ska vi vara i klassrummet.. Så nervös :/ menmen, det går över. Men hoppas ni alla får det bra! Peace and I'm out!

godnatt

Ligger i sängen

Tja! Har inte gjort så mycket idag. Var med Melinda en stund efter skolan. Men iaf. Har gjort mitt gymmnasieval nu!! Känns as grymt :) menmen, nu ska jag försöka sova vill inte komma sent imrn till nationella.. Wish me good luck! Bye

9. Nån du vill lära känna bättre

Hmmmmm,vene riktigt.känner alla jag vill känna,så kan inte säga nån just nu.

S.W.A.G

Nu sitter jag i min säng, ska skypa med momme och lyssnar på musik. De har vart en soft dag, pallar inte berätta vad som hände eftersom det inte hände mycke alls. Men nu ska jag va social mot gubbeeeeen min, hahaha. vi hörs, pussen

Katarina ♥ Melinda

Vet inte vart jag ska börja, du är fin, gullig osv... Vi har känt varandra sen vi var små, alla saker vi gjorde. Vi har bråkat, vi har slagits, men i äkta vänskap behövs det för att komma varandra närmare. Vi hade största bråket förra sommaren, men vi hittade tillbaka till varandra. jag är så glad för det. du och jenny är dom som får mig kämpa, ni drar av det äckliga skalet på mig och gör mig till en bra person. Jag tackar gud att jag fick en sån syster som dig, jag både hatar och älskar dig. Jag både berättar allting för dig, men ändå inte. är rädd för att såra dig, eller göra dig illa. Vill dig bara allt väl min ängel. Jag håller dig hårt, för du är först. Du är plats 1 på min vänlista, haha. Allting vi går igenom, även fast vi antingen bråkar eller tjaffsar varje dag vet du att jag älskar dig över hela mitt hjärta. fuck alla som vill förstöra, eller tror du är fel person för mig att umgås med!? jag spottar på dom, du är helt underbar och den rätta för mig att umgås mig. Du får ju somsagt mig helt hel. vi lever ihop, vi delar kläder ihop, mat allt. det du gör, gör jag. Det är så vi blir ETT. finns för dig, nu och föralltid. och jag tackar gud ännu en gång att han skapade en så äcklig ful, jobbig och irriterande ängel som dig. Älskar dig mer än vad ord någonsin kan beskriva.

när dom ser att du mår bättre utan dom, det är då dom krigar för att få tillbaka dig.

Ingen lärare, ingen mentorstid. Sitter hos cissi, ska ha matte kvart i sen har jag musik, lunch, nånting, nånting sen slutar jag. Efter skolan träffar jag jenny! ska checka datan lite nu. pussen

Jag älskar dig mitt allt ❤

Sorry borry

För att jag inte har bloggat så mycket denna helg. Men känner att det inte finns så mycket att säga :O aja, imorgon är det skola, sen på tisdag har jag nationella!! Gaahhh, är inte taggad alls inför det. Men hoppas iaf på att det ska gå bra.
Xoxo

våran låt katta, jag älskar dig!♥

Känslan när man har rösten i telefonen av någon man tycker om och trycker ihop telefonen för att försöka komma närmare och närmare

Nu är jag hemma, eller jag hart vart det ett tag. Inatt sov jag hos kristian, vi gjorde inte mycke alls. Kollade på två filmer en utav dom va torkel i knipa haha, fyfan vad jag garva! Men vi somna runt halv 2. Vakna typ halv 9, då satte han sig vid datan och spelade massa spel och jag låg kvar i sängen va så äckligt trött. Men kom hem för typ 40min sen, skulle träffat jenny idag egentligen men ingen orkade. Sen skulle jag träffat jonte ett tag nu för att snacka men orkar inte det heller. Så skrev Victor nyss om jag vill träffas, haha pallar inte nånting idag! Ska fan sätta igång disney channel och försöka somna tills mamma eller tobias kommer hem. Ja, jag har inte mycke mer att säga. Vi hörs! pussen


Instagram

Alla följer mig på instagram! :)
@Ketchup_


Dag 2

Nio saker jag gör varje dag.
1. Borstar tänderna
2. Sover
3. Snackar med kompisar
4. Är inne på instagram
5. Kollar på TV
6. Äter
7. Prata
8. Smsa
9. Lyssna på musik

dagens planer

Nu är vi vakna, eller vi har vart det ett tag, vi har ätit frukost. Idag skulle jag egentligen träffat Elin men det blev inte av, för jag har inga pengar! Sen skulle jag träffat katta också egentligen men de blir inte heller av så ska träffa Kristian vid 3 i tc så ska väl börja fixa mig alldeles strax! Men ska vara social ett litet tag med min fina vän! Vi hörs ikväll med lite bilder och bättre uppdatering!
btw, det kommer vara riktigt dålig uppdatering från mig och katta den här veckan för vi har 2 nationella och sen på fredag åker vi till Göteborg med hennes familj! Så veckan efter det blir uppdateringen bra igen! :)

svar på tal

fråga: Kajsa om katarina! ♥:
Vad hände den 14/6 2010? :))
Svar: Den 14/6 2010 blev jag och Katarina blodsystrar! Därför betyder det datumet väldigt mycke för både henne & mig! :)

Trött

Ligger i sängen just nu, ska väl snart gå och hämta någe mat eller så. Men hoppas ni alla får en bra dag :)

myspys!

Nu ska vi lägga oss i badet, vi göra ansiktsmask och snacka galet. Vi har ju inte träffats på sjukt länge! Efter det ska vi ta lite snacks, och läsk och laddar kvällen full med massa tjejfilmer. Uppdaterar senare med massa bilder. pussen

Väntar på kim

Har precis vart i centrum med Shamsa och Lollo. Kom hem för typ 10min sen. Snart kommer Kim hit, vi ska väl foto och bara chilla galet :) men sen ikväll tror jag att jag träffar Cajsa :)

8. Nån du saknar

Jag kan facktist inte sätta ord på hur mycke jag saknar min pappa, jag bor inte hos honom eftersom han slängt ut mig för tillfället. Andledningar jag absolut inte tänker ta upp här. Men ja, den jag saknar över hela mitt hjärta är min pappa!♥

soft

Nu har jag precis avslutat min lektion hos cissi, ska snart tralla vidare till min SO och efter den slutar jag. Efter skolan går jag till centrum och möter jenny inatt sover jag hos den bruden! Ikväll antar jag att vi antagligen träffar någon/några. Men nu ska jag gå. pussen

Jersey shore

Tjaa! Måste bara säga att jag älskar mitt tangentbord på luren :p men, jag ligger i sängen just och kollar på Jersey shore :) Idag fick jag tillbaka min lur så nu har jag typ en ny xD Överlycklig! Äntligen så är det fredag (imorgon) det betyder att det är en vecka kvar tills jag och Melinda åker till Göteborg!! Happy face! Men imorgon börjar jag 09:10 så ska kolla klart på Jersey sen ska jag sova. Godnatt!

Dag 1

Tio fakta om dig själv.
1. Jag älskar att sova.
2. Jag är beroende av skor.
4. Jag gillar gammal musik.
5. Jag kan spela gitarr.
6. Jag äter godis varje dag.
7. Jag hatar fisk!
8. Jag har gått på hockey.
9. Jag kommer inte på något mer.
10. haha

7. Hur min drömkille ska vara

Han måste vara längre än mig, han ska vara social. Han ska ha humor, kunna hitta på creepy saker med mig. Alltså jag kräver inte mycke, han ska ha humor och fina ögon. Det är det jag faller för, sen om han ser bra ut är ju ett +. Men eftersom han kanske har den perfekta personligheten, humorn jag söker efter och ögonen som jag smälter för så kommer han få det absolut vackraste utseendet i mina ögon. Sen ska han kunna visa mig stolt för sin familj att det är jag som han verkligen älskar.

katarina! ♥

Min älskade barndomsvän, min solstråle i mina svart-vita dagar. Mitt allt helt enkelt, 14 år med dig nu somsagt, och jag ångrar inte en sekund med dig. Vi har haft våra stunder, men vi har kämpat och nu är vi här vi är. Den 14/6-2010 ett minne jag kommer minnas långt framöver. Blodsyster över hela mitt hjärta.

Melinda ♥

Melinda Hallgren!
Jag älskar dig min ängel!
14år med dig är dom bästa!
Love you my soul sister.
Bilderna säger mer än 1000000 ord.

Kör på en sån hära nu ja oxå!

Dag 1 - tio fakta om mig själv

Dag 2 - nio saker jag gör varje dag

Dag 3 - åtta saker som irriterar mig

Dag 4 - sju rädslor

Dag 5 - sex sånger jag tycker om

Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan

Dag 7 - fyra minnen jag aldrig glömmer

Dag 8 - tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

Dag 9 - två saker jag önskar att jag kunde göra

Dag 10 - en person jag litar på

 

fuck dig, fuck mig, fuck allting, fuck världen, fuck jorden. fuck kärlek helt enkelt.

6. Hiss & diss


- Jag måste bara hissa min mamma som alltid ställer upp för mig, att hon verkligen orkar med mig i alla lägen oavsett vad!♥

- Sen måste jag bara hissa alla mina underbara vänner som jag har runt omkring mig, har märkt nu vilka som är äkta och vilka som är falska! Men jag har mina älsklingar som alltid finns för mig!


- Folk som inte kan se skillnad på härma & inspiration? Jag menar, inspiration är när man sagt i kanske flera veckor att man vill ha den där sjukt snygga jackan så kommer du med den sen. Men härma, är när du ser din kompis ha den jackan sen kommer du med samma dagen efter! så påstår människan att hon fått insperation!? hmm, det kallar jag bara härmapa!!!!

- Att skaffa tumblr, vissa vet inte ens vad det är eller vad det går ut på? Men ändå skaffar dom det för att alla andra har det. Sorgligt. Varför vara som alla andra när du kan vara självsäker på sakerna du fattar?

Hej

Kände att det där passade PERFEKT som rubrik (Y)
Idag slutade jag 20 i fyra, då fick jag vänta lite på Melinda men när hon hade slutat så gick vi först till kebaben och käkade lite, sedan drog vi till gullmars. När vi kom till gullmars drog vi till en konstig affär där lämnade jag in min lur för att jag ska låsa upp den till comviq :) Menmen, jag kom hem typ kvart över fem. Så just nu sitter jag vid datan och ska fixa min Iphone xD. För er som inte vet så har jag två mobiler och ja, det är onödigt. Men jag måste eftersom min Iphone är 3, så jag har familj abonomang på den. Sedan på min andra lur så har jag comviq för att kunna smsa gratis till mina kompisar! SMART, jo tack jag vet :)
Men ha de gööttt!

FML!!!!

Klockan är 09:09 och jag börjar tio över nio :s ligger lixom fortfarande i sängen.. Och detta är för min lur ringde inte:@ nu ska jag gå upp sen får jag typ springa till skolan har so som första lektion.
Xoxo

@Skolan

Nu drar jag till mitt andra hem skolan -.- Det är fan som ett andra hem. Men vi hörs mer ikväll! pussen

RSS 2.0