Gomorron

Hej! Idag är det lördag och solen skiner inte haha :P vaknade precis för att jag ska snart gå och träffa Kim och vi ska kanske gå och kolla på 9 och 8 musiks musikal! :) det ska bli grymt hoppas jag :P menmen, efter det ska jag väl antagligen gå hem och bara chilla. Skriver antagligen senare, peac3!

Hahhaha

Jag och Lollo slog ihop några meningar igår på lektionen och det blev så sjukt misstolkat hahahah!!!! XD

Skit väder!!!

Asso orkar inte!! Efter skolan drog jag och Lollo hem till mig och jobba lite på en grej så grymt :D men sedan drog hon till Sammy och senare ska hon komma tillbaka hem till mig och vi ska fortsätta med det :) men just nu ligger jag i soffan har precis tagit en power-nap men ska ta och vakna till lite.. Juste, blir så sjukt trött på det här skit väder! Det regnar och haglar det sänker verkligen ens humör och jag blir så trött och orkar ingenting när det är sånt dåligt väder ute. Men ska avrunda nu peace!

Hahaha

Förlåt för så himla dålig uppdatering av mig. Men jag har verkligen haft fult upp från måndag till idag :P har vart i studion sen efter skolan så har jag jobbat och sånt.. Så har inte haft tid. Men nu ska jag försöka blogga lite mer. Idag börjar jag skolan kvart över det är snart de, efter skolan ska jag inte göra ett skit tror jag :D ska hem och sova! Är helt trött efter dom här dagarna har gått upp tidigt vart ute till sent sen har det tagit en stund innan jag somnar. Så nu ska jag bara ta dt lungt :) men hoppas alla ni får en grym torsdag.
Peace.

du får falla utan mig bakom dig.

en vanlig onsdag

Hej allihoppa!! :D

Idag så har jag iallafall vart i skolan, hade somsagt teater hela dagen. Det gick bra, efter teatern satt jag med Alex, Kajsa och Kim utanför aulan och snacka, spela lite gitarr och larvade oss (som vanligt) Haha, men det va mysigt iallafall!! Men sen hämtade Jenny's mamma upp mig i centrum, vi åkte hem till Jenny och hon berätta en sak för mig som sänkte mitt beteende på 0 tid och har vart sur sen halv 7 och kommer fortsätta vara det... Tänker inte ta upp varför!!
Aja, kom hem från dansen för inte så längesen, oherre det satt en skit snygg kille framför mig i gullmars i det där ''varma'' rummet när man väntar på tunnelbanan, sen så va det min granne tydligen men kände inte igen honom. Men fan va snygg han är, skulle fan inte banga!! HAAHAHAH.

Men nu ska jag vänta tills mamma kommer hem sen ska jag hoppa in i en dusch och sen sova. puss

oherre, 12 år och sjunger så fint!! Jag blir helt seriöst tårögd.

firework

Nu ska jag hoppa in i en dusch, göra mig riktigt jävla fräsh. Mycke knas just nu, ska stå länge och duscha bort all smuts och alla tankar på allting. Sen ska jag lägga mig och försöka sova med ett leende på läpparna på andra tankar!! puss

godnatt fina ni!!

Fuck this shit!!

Pallar inte med mera falska människor!

Hej på er.

Har precis städat klart mitt och min lillebrors rum, det vart riktigt snyggt och rent om jag får säga det själv!! Och nu hamnade jag här, håller på att laga mat åt mig, min lillebror och min storebror! LATA som dom är orkar dom inte göra nånting när mamma inte är i närheten.. Riktigt bra hemmafru kommer jag bli, check!! Men nu ska jag kolla till makaronerna. puss

Hemma

Kom hem ifrån golfen för en stund sen, alltid lika kul. Plus att jag fick pröva mina nya klubbor det var azuum!! :D men idag är det våffeldagen så snart ska vi käka det sen drar jag ut och träffar Cajsa :) seya!!

Vakna nyss

Tjo!! Igår kom jag hem typ halv 11 direkt när jag kom hem så satte jag på datan och kollade på några filmer så jag somnade vid typ halv fyra :O så jag är rätt så trött nu. Meniaf idag ska jag, pappa och Rasmus dra ner till golfen och slå några hinkar :P i fredags så köpte pappa nya golf klubbor, bag och handske to mig så det ska bli as grymt att få testa dom (y)
Juste.. Igår köpte jag ett par nya jeans och ett linne typ :) grymt nice :D men ha det så bra!!! Peace

Våffeldagen!

Hej finisar!!!
Igår va jag och Jenny ute med massa boys, Mohammed, Mouaz, Abdi, Ismail osv.. Kommer inte ihåg alla!! Vi gjorde inte mycke, först tog vi en promenad sen satte vi oss vid Rågsvedskolan och snacka, skratta spela lite fotboll.. Vi kom in vid 9 åt och sen kolla vi på Grease 2 och sen la vi oss snacka i sängen och sen somna vi.
Nu ska vi fixa oss, sen ska vi möta pappa och åka till Vitaparken med Jackson så han får springa runt. Sen åker vi hem till Jenny och äter våfflor, haha!! Vad ska ni göra idag? :') puss

Nacka forum!

Tjo! Är i nacka forum med Cajsa nu och shoppar lite, skulle egentligen dra på fest idag hos Valeria men det blev inte av eftersom det är i Skogås och ska upp tidigt på söndag för att spela golf. Men ikväll träffar jag och Cajsa våra pöjkar :D men ha det bra!

rixkung

Hej finisar!! Allt bra med er? - Med mig är det galet bra!! :')
Igår sov jag hos Jenny, vi somnade vid 11 och vaknade halv 9 imorse då satte vi igång grease och kollade på den. Vid 12 träffade jag pappa och vi åkte till Vita Parken med Jackson så han fick springa runt lite med andra hundar. Kom rätt så nyligen tillbaka till Jenny, hon håller på att fixa sig sen åker vi hem till mig.
Ikväll träffar vi några boys tror jag, får se vart och vad vi hittar på. Men nu ska jag fixa mig lite till, sätta på mascara plattade nyss mitt hår. puss
'
old pic på mig och Jenny♥

Melinda!

Du får ta och blogga lite mera asso! :)

Så sjukt kul!!

Haft den bästa fredagen!!!!! Love life for real!!

Caiisa!

Ligger i sängen med Cajsa nu och väntar på att maten ska bli klar, sen ska vi dra å träffa våra pöjkar :D men nu ska avsluta det här inlägget med att säga hej. Då.

Azuuum

Kebab!

Sitter med pappa på kebaben och ska äta en kebab tallrik. Får se om deras är bättre än den jag åt igår.. Nej tror inte det xD haha.. Men ha det bra!

Bussen

Sitter på bussen nu på väg t skolan, det gick grymt bra!
Efter skolan ska jag träffa Cajsa kanske Anthony och Matias oxå vi får ju se hur det blir! Men ha en bra fredag, sen måste jag bara säga att jag rockar min nya cap så jävla fett!!! Och att vädret är fantastiskt haha xD peace!

Kulturama

Tja, står i kulturama just nu och väntar på att jag ska få sjunga lite haha xD är nämligen här för att göra intagnings prov inför gymnasiet, är super nervös :S men det släpper väl hoppas jag :D skriver efter, peace!

tattoo


vill göra en tattoo, med texten mamma och en stor blomma ovanför på ryggen som bilden ovanför sen vill jag skriva min lillebror och min storebrors namn som bilden länst ner. sen vill jag skriva min pappas namn nånstans på kroppen lite skyddat eftersom vi inte har speciellt bra kontakt pga lite saker vill jag ha liten mindre tattoo som beskriver honom..

My new cap!

Tired

Sitter Hemma nu och kollar på CSI med pappa. Idag var jag ju somsagt i stan och köpte lite nya grejer. Sen var jag i banken och fixa leg. Efter att vi hade fixat det drog familjen till lilla Italien och köpte lite mat. Bästa kebaben där, den var så god så jag ville aldrig sluta äta xD menmen, skulle ha träffat Cajsa ikväll men det blev inte av haha :P ska snart gå och lägga mig måste gå upp typ halv sju eftersom jag har intagnings prov till kulturama imorgon klockan nio på morgonen. Men bjuder på 2pics från idag ;)

vart är han?

Han som håller om mig bakifrån, han som säger hur vacker jag är på morgonen, när jag precis vaknat.
Han som presenterar mig inför sina kompisar, som sin finaste tjej. Han som håller min hand framför dom, han som kysser mig och säger att jag är det finaste som hänt honom.
Han kommer aldrig, FML.

New!!

Precis vart i stan med Lollo och Sammy, köpte en ny cap och hängslen! Nu sitter jag utanför banken och väntar på att pappa och resten av familjen ska komma. Skriver mer när jag kommer hem!

.. :)

Precis fixat till mig lite, dock vart det en seg dag då jag knappt orkar fixa mig, så fick bli tofs och bara lite marcara idag. Men det får gå, haha!! Måste köpa ett par solbrillor snart också? Nån som vet några bra, och som skyddar mot solen bra!? Har hört att ray-ban pilotbrillor ska vara riktigt bra? Varför inte köpa hem ett par? Eh, vi får se.

Men nu ska jag borsta tänderna och göra det sista, efter skolan har jag musikal-träning till 6 tror jag och sen åker jag och träffar Dennis. Vi ska åka hem till mig tror jag, och bara mysa lite!! Sen tror jag att jag åker hem och sover hos Jenny, eller så stannar jag kvar hemma. puss

nån dag förra veckan.

uppdatering

Hej sötisar!
Vart hemma sen halv 3 i eftermiddags. Igår eftermiddags efter skolan åkte jag hem en snabbis och sen åkte jag till centrum för att möta finaste jenny, vi åkte hem till henne och snackade, garva och snacka lite med hennes plast-pappa. Mycke mer hann vi inte göra förens jag va tvungen att dra hemåt för att jenny va tvungen att plugga. Idag vaknade jag upp vid 7, fixade mig och sen drog jag till skolan. Hade musik hela förimiddagen, sen hade jag crock och sen hade jag matte nationella som jag ska få göra med min lärare själv imorgon istället för att snacka i grupp som jag får lite smått panik över.

Men nu gör jag inte speciellt mycke iallafall, smsar lite med Dennis och några andra. Tror jag ska sätta på en riktig tjej film och bara mysa med mig själv. Miss the boy. puss

Hate!

Hatar/ogillar tjejer som glömmer sina vänner för att dom skaffat pojkvän.

Chill

Sitter å kollar på glee! :D hade bara lust att skriva det xD

Trodde absolut inte detta.

Tja! Kom hem för ett tag sen, just nu sitter jag och tränar text inför imrn. Ska träffa Cajsa om en stund, sedan drar jag hem till pappa och bara tar det lungt :) Men ha det bra!

Sv;

SemonieOfSweden - Stockholms Stolthet! om Saay whaaaat??:
Twitter är uttjatat... Instagram ska det vara! :)

Sv; Jag har Instagram också! :) Följ mig gärna, @Reaalmusic

han är allt jag begär.

jag vet att han och jag har gjort fel, men jag har alltid bett om riktig kärlek och nu har jag det.
du valde ändå den andra killen nu, du visar en annan sida och har blivit en helt annan person från ingenstans. Vill inte se dig lida, kan inte se dig utan att se tillbaka till första gången vi träffades med J och skratta, skapa minnen men nu då.. vad ska hända? Utan dig kommer jag känna mig svag men mitt hjärta mår bättre nu, och det är allt jag begär. Alltså att han ska få mina hjärtslag att slå extra slag. Jag ville ha en framtid med dig också vid min sida, du va en sån bra person en tjej jag verkligen gillade. Men det verkar närma sig slutet, men du ska veta att jag alltid
älskar dig.

pluspoäng till mig!!

Ååh vilken underbar dotter jag är, håller på att storstäda mitt och min lillebrors rum. Ser helt katastrofalt ut!! Vill ju att det ska se lite rent ut i skiten. Är så sjukt dålig på att städa, menmen.. Man måste väl ändå lära sig nångång? Nån dag kommer jag ju kanske också flytta hemifrån, då kan jag ju inte lägga allting på maken min. Lite städning får jag stå för också.. Eller? Nej, men världens sämsta hemmafru kommer jag bli iallafall. Check!!

Men idag känner jag mig som världens bästa hemmafru iallafall!! Ska till och med diska lite så mamma blir glad till när hon kommer hem senare ikväll! Trots att det är en utav det äckligaste sakerna jag vet. Grym är jag iallafall, pussen.

världens finaste mamma har jag iallafall!!♥

sova

hej babes!!
Kom hem för inte så längesen, har vart i centrum med mina fina!! Vi gjorde inte speciellt mycke, gick runt lite och snackade. Ska snart sova men kan berätta lite kort om min vecka varför jag inte kommer uppdatera bra.
imorgon: skola och sen dans
onsdag: skola och sen dans
torsdag: skola och sen musikal till 8
fredag: skola, musikal och sen träffa bebis!! ska sova hos han tror jag eller hos mamma får se.
Juste, har typ 5 nationella i veckan också.. skit segt!! Men ska sova nu fan, pussen

svar på tal!!

Samira om frågestund!!:

Meeelinda visst älskar du mig :DDD

svar; haha, klart jag gör amor!! :))

Mohahahaaa

Sitter och kollar på tv nu, har precis tagit en dusch. Idag har jag vart med Cajsa hela dagen :). Vi har vart hemma hos henne och bara chillat och skrattat :P men ska fortsätta kolla på tvn nu. Ha det bra!

Trött

Tja!! Vaknade för typ en halv timma sedan. Har bara legat i sängen sen dess.. Men nu ska jag ta och börja fixa mig sen går jag till skolan har sy slöjd som första lektion, i hate it! Menmen, jag bloggade tyvärr inte igår för att jag var i Gävle under dagen och firade min älskade morfar som fyllde år, sedan kom jag hem vid typ åtta var rätt så trött då. Så jag satte mig bara och kollade på tv sedan gick jag och la mig vid 23 ungefär. Men nu ska jag ta och gå upp,hoppa ni alla får en bra måndag.

Saay whaaaat??

Hahah, vafaan skrev jag igår xD kakor.... Haha

svar på tal!!

Anonym om chilling o må bra, glöm all bullshit du sa idag.:

Va försöker du visa tönt? -.-

svar: haha, pinsamt att ens kommentera!! Det är våran blogg och därefter får jag visa exakt hur mycke jag vill utan att nån ska behöva lägga en dålig kommentar!! Inte för att jag försöker visa nånting överhuvudtaget, jag såg inte ens att mina bröst blev sådär förens efter jag lagt upp bilderna.. Skriv ditt namn nästa gång också! puss :))

KaoZzz

Kakor å energi är faan gått

bless the broken road.

- shit, jag ryser galet!! sitter och lyssnar på min fina vän katta, herregud vad grym hon va ellerhur!??
Men min kväll igår spenderades med mina fina, vi va hemma hos jenny och kollade på 3 filmer. Jag och jenny följde killarna till bussen vid 1 nånting sen gick vi in igen och kollade klart på den sista filmen. Sen somnade vi lite innan 3. Idag har vi inte gjort nånting, åkte förbi farsta ett tag kollade ny navelpiercing och ny väska. Men köpte ingenting efter som jag är rätt pank right now.
Men nu har jag rätt nyligen duschat, rakat osv.. Ska snart välja kläder för kvällen jag och jenny ska på fest hos joakim tror jag, eller var det dennis!? eeh, shit samma spelar ingen roll skit kul kommer vi ha iallafall!! :)
Men nu ska jag hjälpa mamma med maten sen får vi höras mer antingen inatt när jag är hemma eller imorgon när jag vaknat!! pussen

Fikar

Hej bloggen!! Sitter på waynes coffee med min bejb Cajsa och fikar sönder!! Hejdå sötnosar!!

(läs med Hannah w röst!)

Tired!

Idag har jag haft en as grym dag! Jag drog ifrån Sammy ungefär halv åtta, då gick jag hem och chillade i typ 20min, sedan jag drog till centrum och mötte Cajsa vi gick till ringen och skulle mötta Anthony men han sa att vi skulle komma tillbaka om ungefär en timme, då drog vi till Linnea. Där var även Madde, Katta och Jonte, vi satt i hennes bio rum och lyssna på musik. Sedan efter typ 30min eller något så gick jag och Cajsa tillbaka till ringen och mötte Anthony och Matias vi gick bara runt och sen snackade vi lite. Men sen drog jag och Cajsa till centrum igen och hon tog bussen som gick 22:17 tror jag, då gick jag hem på en gång. Nu sitter jag och kollar på lite TV och är HELT trött tror fan att jag ska gå och lägga mig asso.
Peace!

Sitter hos Sammy

Sitter hemma hos Sammy nu med Lollo! :) vi håller på att göra business haha. Idag slutade jag och Lollo halv tre då gick vi till centrum och mötte sammy vi gick till Subway och käkade sedan gick vi till biblioteket chilla och sånt. Men nu sitter vi här och 'jobbar''
Bloggar senare, hade gött!!!!

Skuula

Ska snart börja röra mig mot skolan, har SO nu på morgonen kul -.-' hinner inte lägga ut någon outfit bild. Men ska ha någon skjorta, jeans och vans! Hoppas ni alla får en bra fredag!

outfit, suddddig

Precis blivit klar!

Eller blev det för länge sen :P Har suttit och chattat med Sammy om vad vi ska ha för beat till våran låt! Vi ska nämligen skriva en egen :D Det ska bli grymt kul :) Menmen, ska gå och borsta gaddarna nu :P Seya!
http://www.youtube.com/user/ReaalMusic/videos

ohyeah!!

Tjenare babes!
Kom rätt så nyligen hem från jenny, har varit där med Dennis och Joakim. Vi har inte gjort speciellt mycket, bara snackat, larvat oss och skrattat massor! Imorgon blir det att träffa dom finisarna igen, vi ska ha hemmakväll hos jenny och på lördag frågade dennis mig om vi ville med och festa, får se vad planerna blir. Men nu ska jag hoppa in i en snabb dusch och sen lägga mig. Juste, imorgon ska jag och Cajsa sjunga på lunchkonserten önska oss lycka till!! Alltså jag är inte speciellt nervös nu, men kommer säkert bli!! pussen

music

Håller på att fixa mina låtar som jag har spelat in i studion så jag kan lägga ut dom på Youtube! :)
Kommer även lägga ut dom här på bloggen lite senare.
Kan ju skriva villka låtar som jag har sjungit: With you - Chris brown.
Bless the broken road - Rascal flatts
Hallelujah - Alexandra burke

Food

Mu' sitter i min säng nu och kollar på lite tv :) ska snart käka och sedan kolla på glee!! Vi fick inte tillbaka våra nationella men nästa vecka kanske vi får det. Jag hade även ett engelsk nationellt idag :) det gick grymt bra!! Det var den muntliga delen, så awesome! Iaf, efter skolan så chillade jag lite med Shamsa och Lollo, efter det gick jag direkt hem. Menmen, skriver säkert senare! Peace

SO

Sitter på lektion nu, va har SO -.-' inte mitt favorit ämne direkt. Vi har genom gång och jobbar om islam. Idag ska vi även få tillbaka våra svenska nationella prov tror jag. Men ha det bra! Peace!

Gmorron

Tjo!! Ligger i sängen just nu är skit trött. Men jag börjar kvart över nio så ska börja fixa mig nu fast jag inte orkar, jag orkar inte ens se på mitt rum helt stökigt! Typ alla mina kläder och gitarr, data, skokartong, väska å shit ligger på golvet såå drygt ;O men ha en bra dag peace!

Home

Kom hem för ungefär en timme sedan från studion. Det var kul som alltid :) men är så sjukt trött nu, ska eller måste hålla mig vaken nu, ska kolla på big brother och efter det glee!! Sen ska jag sova :D
Peace!

Sitter på bussen

På G till studion med Cajsa och Linnea skriver senare! :€


Rocking My vans today!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3269326/images/2012/pic_193899948.jpg" class="image">

vad vill jag?

om jag fick ändra på några saker på min underbara kropp skulle det nog bara

benen-
inte för att dom är riktigt feta, dom är inte helt pinnsmala heller utan dom är lite mittemellan. Men skulle inte klaga över att få dom lite smalare än vad dom redan är gjorda till.

personlighet:

ärligheten-
asso ibland kan jag vara lite för ärlig, jag kan bara slänga ut mig ord som inte är menat egentligen. Som om jag sitter på tunnelbanan så kanske jag snackar om någon person jag inte gillar speciellt mycket, sen kan det visa sig att antingen någon familjemedlem/kompis till denne person satt bakom/framför/bredvid fast jag inte visste. Jag märker inte när folk tar åt sig och inte tar åt sig..
lögner- Jag kan erkänna själv att jag ljuger rätt ofta, men det är när det verkligen behövs te.x för mamma om jag verkligen vill göra den där saken så får jag inte så säger jag att jag gör nånting helt annat fast jag gör saken jag inte fick. Fast det gäller inte bara det, utan helt och hållet kan jag ljuga lite för mycket. Måste sluta med det på en gång känner jag.

saker jag är nöjd över

utseende

Mina läppar-
Nu måste jag också få vara lite ego, men jag bara älskar mina läppar. Dom är fylliga, men inte för stora och inte för små utan mittemellan och jag får komplimanger för dom hela tiden och shit vad glad jag blir då!! :')
mina tuttar- haha, ja nu vet jag vad ni tänker! Men jag gillar mina tuttar, alltså folk säger att dom är bomber, att dom är alldeles för stora och feta meloner. Men jag som får se dom varje dag kan faktiskt försvara dom nu, dom är inte så stora som alla ser/tror. Utan bh är dom inte lika stora som med, eftersom med bh så får alla lite push tillochmed jag. Och jag kan erkänna asso jag har rätt stora men inte lika stora som alla säger men iallafall då får man ju extra push också med bh. Men det beror ju också på vad man har för bh men jag kör på mina special som jag köper i medis på nån speciell butik.
charm- sen måste jag hissa min egen charm, jag älskar hur jag är som person. Jag är så otroligt korkad, skriker och skrattar hela tiden och det älskar folk med mig. Jag menar man lever bara en gång, varför gå runt och vara tyst när man kan ha hur kul som helst med rösten!? haha, men jag kan erkänna själv att jag går runt och bär på riktig charm :')

Outfit

Dålig kvalite men taggen med webcam.

Myyy day

Tja sötisar! :D
Kom ungefär precis hem från en soft skoldag, som jag spenderat med världens bästaklass!! Vi hade somsagt nationella idag som katta redan nämnt. Det gick inte så värst bra, men ska inte säga för mycke så får vi bara hoppas på det bästa! :') Men nu är jag hemma iallafall ett litet tag för att byta om, fixa mig lite till ikväll eftersom då har jag dans, verkligen det roligaste som finns och dansar i bästa gruppen alla snackar med alla, och vi garvar hela tiden.. Och vi ska ju inte bara snacka om våran tränare, världens glädjespridare!! Som förra veckan när jag kom dit och va jätte hängig pga lite olika skäl och när jag gick därifrån så skrattade jag och jenny galet! :') Men just nu smsar jag lite med en kompis, eller!? ;) haha.. Och lyssnar på musik, han david Lindgren - Shout it out skit skön låt man vill ju bara ställa sig upp och flippa ut till den!
Ojj, nu blev det här inlägget riktigt långt men bara roligare för er att läsa då eller!? :') Haha, helt sjukt hur mycke jag snackar alltså!

GE mig sommar nu!!

En bild från turkiet!

I`M BACK BITCH!

TJO! Det var ett tag sedan jag bloggade, men nu är jag tillbaka!! Tog ju som sagt en paus eftersom det var mycket som hände just då. Men nu är allt ''coolt'' haha.. I alla fall, idag hade jag Nationela prov i Biologi det gick helt OK. Slutade efter det (halv ett). Stannade kvar ett tag med Shamsa och pratade med våran mentor. Men gick hem efter det. Nu sitter jag och väntar på att Cajsa ska sluta, vi ska åka till hennes mamma och bara chilla tror jag haha ;P Iaf, vi ska sen dra till Studion YEEEY!! Musik gör en alltid glaD! Menmen, just nu så sitter jag och sjunger lite smått för mig själv! Men ska sluta detta inlägg nu! Ha det bra alla trevliga och otrevliga. :D
En sjukt gammal bild!

låt hatarna hata, låta snackarna snacka men jag lutar mig bara tillbaka och skrattar.

Sitter på lektion hos cissi, eller den sluta hel och nu sitter jag bara kvar här för att min nästa lektion börjar 3 efter den lektionen slutar jag 20 i 4 då möter jag antingen katta eller så skulle jag med jenny och hennes mamma och träna får se om jag orkar har huvudvärk fan -.-
asso en sak jag stör mig så otroligt mycke på är folk som har fakeförhållande med killar på fb, asso seriöst är ni så fula att ni inte kan ha på riktigt!? vänta tills han kommer, för driver ni innan kommer ingen tro när det sen står att ni har förhållande så kanske det är på riktigt. blir fett trött!!! haha, oj arg brud!? Men ja, blir fett trött och irriterad på det. Men nu gör jag inte speciellt mycke, lyssnar på musik, läser lite bloggar osv.. ska gå här i från nu iallafall så hörs vi mer ikväll! pussen

outfit


stickad tröja - H&M
blus under - Gina
jeans - Gina

facelook-

kör på osminkat o oplattat idag :))

...

Du är min ängel, utan dig klarar jag ingenting. Jag kan inte beskriva med ord hur mycke du betyder för mig, även fast du gör min insida från grå till färgglad. Alltså du är som min egen syster, och jag driver inte nu jag älskar dig mer än min egen familj mer än mitt allt. Jag träffar dig oftare än min egen familj, min egen syster, jag gör så mycke för dig men du stänger öronen och hjärnan och tänker inte på det. Mina pengar är dina pengar, min mat är din mat, mitt hem är ditt hem och mina kläder är dina kläder. Jag dör för dig, jag gör vad som helst för dig.. Det är så jobbigt att vi är så olika men ändå så lika därför vi är så tajta. Jag vill att du ska vara lycklig, för är du lycklig så är jag lyckligast. Jag vill bara förändra något bra i ditt liv. Jag älskar dig mer än ord någonsin kan förklara.

lyckans glädje!!

Hej alla!♥
Nu sitter jag här med världens bästa jenny!! Vi gör inte alls mycke, dricker juice, snackar, bloggar och lyssnar på lite goo musik! Igår vart de lite ändrade planer, egentligen ville mamma ha kvar mig inne så kunde inte träffa Samira men sen fick jag träffa nån iallafall, så eftersom jag ändå sovit hos jenny fredagsnatten så följde jenny med mig hem och sov. Vi skulle egentligen kollat på melodifestivalen men det vart ändrat vi drog istället hem 3 sköna killar hit, abbe, alex och kimoy vi gjorde inte mycke va inne på mitt rum, snackade, garva och hade allmänt roligt! haha, fett desperat kimoy va ellerhur jenny? ;)

Men nu ska jag vara lite social mot frugan min, och ringa katta lite senare också! Men somsagt, ni får ha det bra så lovar jag att jag uppdaterar många inlägg ikväll! bra va!? pussen

Paus

Kommer ta en lite paus från bloggandet ett tag pgr av att en väldigt allvarlig olycka har hänt så kommer ta en paus nu.
/katta

På melodifestivalen! :)

Just nu sitter jag och Kim i Globen och väntar på att detta jippo ska börja haha, vi taggar sönder med grymt mycket energi dricka och typ 2kg godis :D kommer fota as mycket med system kameran. Ha det bra!

Svar på tal!

Från Kalle: kan inte ni ha frågestund

Svar: jo det ska vi väl ha någon gång :)


Vaknade nyss

Hey! Idag är det lördag najzz!! Vaknade typ nyss, hade velat sova lite längre med det går int' eftersom jag ska gå på melodifestival repet idag med Kim (Y) hon fick det i julklapp och så frågade hon mig om jag ville följa med och det tackar man ju absolut inte nej till :P menmen, pappa står i köket och fixar lite frukost så ska snart gå och äta lite sedan börjar jag fixa mig. Hoppas ni oxå får en bra dag, peace!

det ligger lite sanning i det här.

Precis som vårt yttre förändras så förändras också vår inre personlighet - mitt jag. Den jag var som barn är jag inte idag, visst kanske det finns kvar långt inom mig, men jag förändras genom åren. Hår och naglar växer ut. Minnen, känslor och erfarenheter kommer till men försvinner säkert exakt lika snabbt... Därför förändras jag exakt hela tiden. Det finns ingenting i en människa som är evigt.

School

Ska snart gå upp och äta lite frukost och fixa mig sedan så ska pappa skjutsa mig till skolan. Har inga speciella planer för ikväll men vi får se vad som händer! Have a nice day! :)

Jag är bäst

För jag är mig själv till 100%

chilling o må bra, glöm all bullshit du sa idag.

Ligger och lyssnar på lite lugn musik, ska snart ringa bestisfestis för morgon dagen vi först blir det tråkig skola, har prov sista lektionen och efter det träffar jag jenny! sen på kvällen blir de fest tror jag, på lördag träffar jag samira och sen på söndag blir det ta-hand-om-sig-själv dagen! haha standard right giirls? ;) Menmen, ska fortsätta med mitt och plugga lite mer till imorgon så får vi höras mer antingen ikväll eller imorgon efter skolan! pussen

Outfit

Är i studion

Sitter i studion nu med Cajsa, Linnea och cajsas kusin :) just nu sjunger Linnea! Det är grymt :D

Studion

Sitter hemma just nu och äter cupcake! Ska snart möta Cajsa och Linnea å vi drar vidare till Studion GRYMT! 
Skriver mera när jag kommer hem! Men ha en trevlig fortsatt dag :D

Outfit

Bästa

Asso inatt drömde jag den bästa drömmen på riktigt haha.. Orkar inte berätta om den lat som man är. Men men, börjar kvart över nio idag, ska snart gå t bussen Najzz :P men ha en bra dag peace!

fuck that new guy that you love so much.

precis dushat, känner mig meningslös knock you down. Pass på snubben som lekte, men puss på den nya som tar allting seriöst.. Lyssnar på musik, är inne på fb, kollar bloggar och smsar med johan osv.. Ska fortsätta med mitt så kan ni ju typ gå och döö.. Nej driver, men får fan ångest asso........

dag 4. något du ångrar

Jaa.. Det är klart det finns saker jag ångrar men gjort är gjort tyvärr! Men kan inte komma på något speciellt som jag ångrar, utan det finns vissa saker som kan stanna för mig själv och min familj och mina vänner som vet om det..

han är allt jag begär




ligger i sängen right now och lyssnar på lite musik och smsar med marcus. Idag har jag vart med jenny älskling, vi har inte gjort mycke sjungit singstar haha o bråkat med några snorungar.. -.- och katta va här ikväll också för att hämta 1 delen av glee o lämna mina mjukisar..

Imorgon börjar skolan, menmen ba att gå dit o göra sitt bästa ska försöka iaf.. men hare bra pussen

dag 3. din familj


mamma

storebror

lillebror

LOSER

Tja, trött som fan just nu men ska se till så att detta inlägget blir bra ändå (Y).
Igår kom jag hem typ vid tre tiden, då satte jag mig och kollade på Glee.
Aa, det var det jag gjorde igår, kollade på Glee från typ tre på dagen till 05:30 på natten/morgonen.
Men det var värt det xD Men iaf, idag så är det bara en chill dag.
Ska till Melinda lite senare för att hämta en grej. Men ha det så bra! Peace!

Melodifestivalen

Min kväll igår va fett nice, vi faalanade så vi somnade vid halv 4-4. Haha, det menas med att man inte får somna innan 3 då får man ett straff av jenny det har katta kommit på. Igår blev förresten jag och katta lebbar! (a) Men nu sitter jag iallafall och kollar på melodifestivalen med mamma och min storebror och ska fortsätta med det! pussen

Selena Gomez har ett hjärta av guld!

dag 2. Dina närmaste vänner


samira

katarina

jenny

Faalan!

Sover hos My girl today med Jenny och jessicaaa!!! Idag har vart en så grym dag!! :) Vi har faalan idag och det är fan ASS nice! Just nu lyssnar vi på glee! Grymt eller, mohahahhahahhahahahhah fucka fucking ur! Men skit på er driver.. Men ha de bra! Nu ska vi lyssna på jessicaaaa underbar hon e :D pusssss!

Chai

Sitter i sickla med Jenny, Moa, Melinda och Kim på espresso house och fikar! Men skriver ikväll :)

dag 1. berätta om dig själv

Jag heter Melinda Maria Evelina Hallgren, jag bor i rågsved med min mamma, min storebror och min lillebror. Jag är 15 år och mitt motto är att man ska leva livet som ett det vore din sista dag. Jag älskar att sjunga.. Ja, vad mer finns att säga.

jalla, nu kör vi.

Dag 1. Berätta om dig själv
Dag 2. Dina närmaste vänner
Dag 3. Din familj
Dag 4. Något du ångrar
Dag 5. Vilka du trivs bäst med
Dag 6. Om jag vann 10 miljoner skulle jag..
Dag 7.  Ditt längsta förhållande
Dag 8. Värsta du varit med om
Dag 9. Vad som får dig le
Dag 10. Din tro
Dag 11. X på..
Dag 12. Innan jag dör vill jag..
Dag 13. Hur ser din framtid se ut?

a loser like me

Har haft en grym dag!
Godnatt

Jenny har kul

Tjabaaaaaaa!!! Just nu ligger jag och Jenny i sängen och garvar arslet av oss, medans Melinda sitter och löökar vid datan! Men skriver när jag kommer hem :) kiss!

Grattis världens finaste kille! ♥

svar på tal

Jennifer om godnatt:
Har du slutat hänga med Samira? :( 
Vad hände mellan er? Ni va så tajta förut.
svar: Ja, eller slutat och slutat vi umgås bara inte lika ofta längre.. Jag vet inte riktigt vad som hände, jag har bara slutat bo hos min pappa och då slutade vi vara! Ja det var vi, och det är vi nog fortfarande.

Bössen

Sitter på bussen nu, är påväg in mot stan för att möta Jenny och Melinda. Vi ska till Hötorget för Jenny ska pierca sig!!!!! Skriver senare :)

RSS 2.0